La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta les activitats d'Halloween en Les Coves de Sant Josep


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/10/198910_124197/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 13-10-2021
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta les activitats d'Halloween en Les Coves de Sant Josep

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha presentat hui les activitats especials que s'han preparat per a celebrar Halloween en leS Coves de Sant Josep. El regidor de Turisme i conseller delegat de *Emsevall, Jorge García, ha anunciat que "aquestes visites teatralitzades i dinamitzades s'han convertit en tota una tradició, ja que des de fa diversos anys es realitzen amb molt d'èxit".

Així doncs, la temàtica d'enguany per a celebrar el dia d'Halloween estarà relacionada amb els vikings i dirigida a un públic familiar. García destaca que els dies 30 i 31 d'octubre "tindrem una decoració molt especial i enguany estarà molt treballada". Les entrades ja es poden adquirir en la pàgina web https://covesdesantjosep.sacatuentrada.es/es/entradas/halloween-2021. "Les entrades tenen un preu de 16 € per a adults i d'11 € per a xiquets, jubilats i famílies nombroses", ha assegurat García.

D'altra banda, el regidor de Turisme ha informat que "durant el pont d'octubre s'han venut totes les entrades disponibles per als Coves de Sant Josep", per la qual cosa "hi ha hagut ple durant els 4 dies". A més, les xifres de visitants d'aquest estiu també són molt positives, per la qual cosa "ens estem acostant a poc a poc a les dades de rècord de l'any 2019", ha afegit.

Finalment, ha explicat que "estem molt satisfets d'omplir d'activitat i de vida el Paratge de Sant Josep" i ha animat "a tots els *valleros i *valleras i també als veïns de pobles pròxims al fet que s'acosten a gaudir d'una experiència única en un lloc excepcional com són els Coves de Sant Josep".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana