La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó dinamitza les zones comercials amb activitats infantils i d'oci familiar


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2022/12/203036_127995/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 07-12-2022
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó dinamitza les zones comercials amb activitats infantils i d'oci familiar

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha presentat el programa d'activitats de dinamització i promoció de les zones comercials, dins de la campanya 'Regala x la Vall'. El regidor de Comerç, Jorge García, ha destacat que l'objectiu és "fomentar que les compres nadalenques es facen a la nostra ciutat per a ajudar al xicotet comerç, donant vida als nostres carrers i barris".


Els caps de setmana del 9 de desembre al 4 de gener se celebraran activitats infantils i d'oci familiar en quatre entorns comercials: Cor de Jesús i Octavi Ten, Centre, Polígon 3 i l'eix Benigafull, Pedro Viruela, Almenara i Matilde Bel. Els més xicotets gaudiran d'inflables, tallers de pintacaras i manualitats nadalenques, espectacles de titelles i animació itinerant. A més hi haurà visites de Papà Noel i dels patges reals als comerços d'aquestes zones per a recollir les cartes dels xiquets i xiquetes.


García ha explicat que enguany s'ha apostat "per no concentrar la programació nadalenca en un punt i en un cap de setmana". Així, les activitats nadalenques "s'amplien a més zones de la ciutat i a més dies perquè tots els comerços puguen beneficiar-se". I és que el propòsit final d'aquesta campanya és "multiplicar el consum local i que els valleros i valleras realitzen les compres de Nadal en el comerç local".


La programació comença aquest divendres 9 de desembre, de 17.00 a 20.00 hores al carrer Gregorio Marañón (al costat del Centre de Salut I), i el dissabte 10 de 10.30 a 13.30 hores. El 16 i 17, en els mateixos horaris, les activitats es desenvoluparan en la plaça del Centre; el 23 i 24 al carrer Almenara; i el 3 i 4 de gener al parc del Polígon 3.


Cal recordar que dins de la campanya comercial nadalenca 'Regala x la Vall' també s'han llançat 1.400 bons de 60 euros (30 aportats pel client i 30 per l'ajuntament) per a gastar en els establiments adherits. Aquesta setmana es contactarà per correu electrònic amb les persones beneficiàries, perquè a partir del dia 12 puguen recollir les targetes moneder en l'oficina principal de Caixa La Vall.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana