La Vall d'Uixó: Compromís per la Vall va sobre rodes: passegen pel poble amb bicis i patins per reivindicar una mobilitat urbana sostenible


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/5/206964_130898/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 22-05-2023
Compromís per la Vall va sobre rodes: passegen pel poble amb bicis i patins per reivindicar una mobilitat urbana sostenible

La mobilitat pública urbana de la Vall ha estat reduïda en els últims anys amb menys freqüències i serveis d’autobús. Un dels plats forts del programa de Compromís és, principalment, reorganitzar el transport públic urbà i dotar d’un servei que ens connecte amb els pobles del voltant i entre els nostres barris. Per reivindicar-ho, la formació ha passejat des de Carmadai fins a la resta de barris per visibilitzar que un altre tipus de transport més enllà del cotxe és possible.

“Les bases del futur sostenible depenen de potenciar el transport públic i ficar-nos primer les piles des dels Ajuntaments per després conscienciar als ciutadans en una mobilitat més amable amb el medi ambient”, ha destacat Alba Fas, número cinc de la llista municipal. Per esta raó “hem aprofitat un dels dissabtes de campanya per centrar el debat en el nou model de mobilitat que volem per a la nostra ciutat, on s’aposte per nous models de transport”, ha declarat Fas.

Per este motiu, la formació ha passat també la vesprada a l’estació d'autobús per apropar a la ciutadania les propostes de mobilitat sostenible, “estes van des d’un transport urbà pels barris durant tot el dia com un bus llançadora a l’estació de trens o una línia que ens connecte amb la resta de pobles”, ha remarcat Fernando Darós, alcaldable de la formació. “La pròxima legislatura serà clau per establir un nou i millor transport en la Vall, per això cal votar les forces que realment aposten per açò”, ha tancat Darós.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana