La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó assessora a 20 empreses per beneficiar-se del Kit Digital


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/9/213864_135029/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 22-09-2023
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó assessora a 20 empreses per beneficiar-se del Kit Digital

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha assessora a 20 empreses per beneficiar-se del Kit Digital, una iniciativa del Pla Espanya Digital 2025 que subvenciona la implantació de solucions digitals en comerços i xicotetes i mitjanes empreses (pimes). De fet, el Govern d'Espanya ja ha concedit 16.000 euros a empreses locals per a la seua aplicació.

El regidor de Promoció Econòmica i Fons Europeus, Jorge García, ha explicat que des de l'Oficina de Projectes Europeus i 'dins del pla estratègic per aprofitar els fons socials europeus i Next Generation EU, no solament estem treballant per a aconseguir finançament per a grans projectes o inversions de ciutat'.

En este sentit, ha destacat que l'Oficina de Projectes Europeus també ofereix assessorament gratuït i acompanyament en la sol·licitud als comerços i pimes 'perquè també puguen optar a ajudes i subvencions, com la del Kit Digital'. A més, se'ls facilita el contacte amb els agents digitalitzadors (hi ha quatre en la Vall d'Uixó).

El Kit Digital forma part de la línia de digitalització dels fons Next Generation EU i del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. El seu objectiu és 'ajudar a les pimes a fer la transició digital, modernitzar-se i adaptar-se a les tecnologies i noves tendències de consum', ha assenyalat García.

Les empreses i comerços interessats poden informar-se en l'Agència de Desenvolupament Local (avinguda Jaume I, 34), contactant prèviament amb el correu electrònic mmontero@lavallduixo.es. Les ajudes van des dels 2.000 euros per a autònoms fins als 6.000 euros per a les pimes de 3 a 9 empleats. Recentment s'ha inclòs les comunitats de béns, que anteriorment no podien sol·licitar aquestes ajudes.

Els serveis que són subvencionables són les solucions per a llocs web i presència bàsica en internet, comerç electrònic, gestió de xarxes socials, gestió de clients, intel·ligència empresarial i analítica, presència avançada en internet, serveis i eines d'oficina virtual, gestió de processos, factura electrònica, comunicacions segures, ciberseguretat i marketplace.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana