La Vall d'Uixó: El PP demana més seguretat a parcs infantils de la Vall després d'incident per falta de manteniment


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/2/223420_141251/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 22-02-2024
El PP demana més seguretat a parcs infantils de la Vall després d'incident per falta de manteniment

El Partit Popular de la Vall d'Uixó ha tornat a fer una crida a l'equip de govern per garantir la seguretat dels xiquets en els parcs públics, segons ha declarat Verónica Roldán, regidora del Grup Municipal del PP.

Després dels lamentables fets ocorreguts el passat diumenge 18 de febrer a la plaça 9 d'Octubre del barri Carbonaire, on una menor va resultar ferida mentres jugava en el parc per la falta de manteniment en els jocs, s'ha exigit actuar de manera urgent per evitar que aquestes situacions es repeteixin.

La regidora ha criticat que la responsable de l'àrea de Barris no visitara el parc infantil de Carbonaire fa uns dies, la qual cosa evidencia la falta de manteniment i els perills en la majoria de les zones infantils del municipi. Des del PP proposen un pla integral de parcs infantils que garantisca la inspecció periòdica i la reparació constant dels jocs en mal estat.

En aquest sentit, la regidora ha manifestat que seguiran proposant mesures per millorar la conservació i neteja dels parcs, assegurant que el benefici resultant serà per al conjunt dels veïns i, en particular, pels menors.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana