La Vall d'Uixó: Guillem Roig liderarà la candidatura Germinem en Joves PV a nivell comarcal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/2/223543_141335/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 26-02-2024
Guillem Roig liderarà la candidatura Germinem en Joves PV a nivell comarcal

Guillem Roig, actual Secretari Local de Compromís a la Vall d'Uixó, ha anunciat la seva voluntat de liderar el projecte de Joves PV a nivell comarcal.

Roig presentarà la seva candidatura a la Secretaria Comarcal de Joves PV en el pròxim congrés comarcal que es celebrarà el divendres 1 de març al Molí d'Arròs (Almenara), acompanyat per Andrés Comas, Maria C., Carlos Tejero i Marta Molina.

Amb tan sols 22 anys, Roig, qui actualment resideix a la Vall d'Uixó, estudia Ciències Polítiques i Dret i forma part de la coordinadora comarcal de Més com a secretari de comunicació i acció electoral.

L'equip de Germinem en Joves PV estarà format per joves compromesos amb les seves respectives localitats, com és el cas d'Andrés Comas, de 26 anys i originari d'Almenara, qui ocuparà la Secretaria d'Organització.

Maria C., una vila-realenca de 23 anys graduada en Ciències Polítiques i Relacions Internacionals, serà l'encarregada de les finances, mentre que Marta Molina, de 18 anys i naixuda a Borriana, agafarà la Secretaria de Dinamització.

D'altra banda, Carlos Tejero, de 17 anys i resident a Moncofa, s'encarregarà de la Secretaria de Comunicació i estudia Sistemes micro-informàtics i xarxes.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana