La Vall d'Uixó: Jocomprealavall activa la campanya de dinamització comercial pel dia del pare de l'11 al 19 de març


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/3/224153_141793/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 07-03-2024
Jocomprealavall activa la campanya de dinamització comercial pel dia del pare de l'11 al 19 de març

Del 11 al 19 de març estarà activa la campanya de l'associació comercial Jocomprealavall pel dia del pare. La iniciativa consisteix en què amb les compres superiors a 10 euros en els comerços associats s'obtindrà una participació per al sorteig d'un bony de 300 euros per a gastar en el sector de la perruqueria i estètica.

La presidenta de Jocomprealavall, Eva Botias, i el regidor de Comerç, Fernando Daros, han presentat aquesta acció de dinamització comercial que pretén 'animar a que el consum que els vallers o valleres vulguen o puguen tenir en aquestes dates ho facen en la nostra ciutat'. Així, és 'un incentiu perquè el comerç local es mantinga i creixi'.

El bony de 300 euros es podrà gastar en diverses vegades en perruqueries i centres d'estètica adherits a l'associació. En aquest sentit, Daros ha remarcat que és 'una molt bona proposta sectoritzar els premis en cada campanya, perquè es dóna a conèixer la varietat de l'oferta del comerç local, perquè moltes vegades quan pensem en comerç local pensem en comprar un producte, però comerç local també són els serveis'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana