La Vall d'Uixó: God Save The Queen, La Hungara y Kiko Rivera, en les Penyes en Festes 2024


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/4/226693_143651/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 26-04-2024
God Save The Queen, La Hungara y Kiko Rivera, en les Penyes en Festes 2024

God Save The Queen, La Hungara i Kiko Rivera son els tres grans concerts de les Penyes en Festes 2024. Tal com han coincidit a valorar el president de la directiva, Hector Bermudez, i el regidor de Festes, Ximo Zorrilla, es tracta d'una programacio musical molt variada, per a arribar a totes les edats, gustos i publics.

Aquest any les Penyes en Festes es celebren del 3 al 11 d'agost. El plat fort musical sera el 10 d'agost amb el concert de la Reina, el millor espectacle sobre Queen del món. Des d'Argentina arriba aquest homenatge que al maig realitzarà una gira per Japó i Alemanya. Abans del seu concert a la Vall actuaran a Barcelona i al finalitzar volaran a Liverpool, la qual cosa és un gran aval del seu èxit i reconeixement internacional.

L'estrena musical de la programació la posarà el DJ i cantant Kiko Rivera, la nit del Xupinasso (del dissabte al diumenge del primer cap de setmana). L'actuació tindrà molta repercussió i atreura a públic d'altres municipis, ha destacat Bermudez. Serà una actuació amb molta festa en la qual sonaran els seus temes i col·laboracions més virals.

El 4 d'agost La Hungara interpretarà els seus majors èxits, com Me duele el corazon, No te enamores o Mala, malita. Patrocinat per la pena Los Pocos per celebrar el seu 40 aniversari, és un concert flamenc que també atraurà a molta gent de la província i dels voltants, tal com ha indicat el president de la pena, Carlos Madrigal.

Cal destacar que les actuacions de Kiko Rivera i La Hungara seran gratuïtes i en obert al recinte de carpes. Mentre que per a gaudir de la Reina al Estadio Municipal Jose Mangrinan caldrà adquirir entrada: 20 euros per al públic en general i 10 per a penistes socis. Les mateixes ja es poden comprar presencialment a Bar Alabama, El Comboi de la CIAC i Gasolinera Yesus; i en línia a https://www.wegow.com/es/conciertos/god-save-the-queen-world-tour-2024

Més endavant es presentarà la resta de programació musical de la zona de carpes i de l'espai gastromusical de la plaça del Mercat. En aquest sentit, el regidor de Festes ha reiterat la cololaboració municipal amb les Penyes en Festes per a seguir en la línia d'obrir la festa i fer-la més participativa perquè la gent, siga penista o no, gaudi d'aquesta setmana. El 10 de maig també es desvetllarà en un acte públic el cartell taurí.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana