La Vall d'Uixó: El PP de la Vall exige frenar el robatori de coure en pous de reg per a no afonar a l'agricultura


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/5/228211_144743/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 25-05-2024
El PP de la Vall exige frenar el robatori de coure en pous de reg per a no afonar a l'agricultura

El Partit Popular de la Vall d'Uixó ha reclamat a través del seu portaveu, Herminio Serra, la cerca de solucions que permeten frenar el robatori de coure que s'ha produït en les últimes setmanes en pous de reg de la localitat. 'Si els nostres professionals han de fer front a estos atacs i a més superar els costos energètics, la falta d'aigua per al reg i els baixos preus de la venda dels seus fruits, és evident que el problema s'agreuja'.

Així ho ha considerat el regidor del PP en la Vall qui ha estimat 'urgent' crear una taula de treball per a 'buscar les solucions que ens demanen els afectats'. Perquè tal com relata el regidor del PP en la Vall, 'no sols és el camp l'afectat, són empreses i negocis de la localitat els que han sigut víctimes d'esta ona de delinqüència'.

En este sentit, assenyala Herminio Serra, 'no podem donar l'esquena i mirar cap a un altre costat mentres és evident que el problema no sols existix, sinó que lluny de resoldre's, s'agreuja'. És per això que des del Grup Municipal del PP en la Vall 'tendim la mà a buscar solucions, perquè creiem que la Vall mereix garantir tranquil·litat i seguretat als seus ciutadans'.

Cal assenyalar, tal com ha assenyalat el portaveu del PP en la Vall, que els danys causats en alguns pous de reg del municipi, com el pou de Miranda o el de la partida Rambleta, superen els 10.000 euros. 'Es tracta de quanties extraordinàries que s'afronten per part de professionals cansats de suportar crisis encadenades, plagues i ara costos energètics disparats. No podem donar-los l'esquena i és urgent actuar, perquè l'agricultura per a la Vall és un pilar econòmic que no mereix patir el menystinc de qui governa', ha considerat Herminio Serra.

Finalment el regidor ha assenyalat la 'realitat' en la qual ens trobem. 'En les últimes setmanes s'han registrat almenys quatre denúncies davant la Guàrdia Civil que testifiquen el problema que es patix en el camp'. 'Treballar per tractar de donar solució al problema no és una opció, és una obligació. I nosaltres estem disposats a aconseguir-ho'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana