La Vall d'Uixó: El Ayuntamiento de Vall d'Uixó dedica las IX Jornadas Educativas a la salud mental y emocional


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/7/230168_146113/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/7/230168_146113/2_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 04-07-2024
El Ayuntamiento de Vall d'Uixó dedica las IX Jornadas Educativas a la salud mental y emocional

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha presentat els IX Jornades Educatives, que és celebraren el divendres 6 i dissabte 7 de setembre a l'Auditori. La temàtica girarà entorn de l'educació i la salut mental i emocional, que és 'una dels qüestions que més preocupen la societat en els últims anys, especialment després de la pandèmia', tal com ha explicat la regidora d'Educació, Maria Cruces.

L'esdeveniment comptarà amb quatre ponències a càrrec de Juan Carlos Castelló, professor de secundària i catedràtic de Filosofia; Lorena Cabello, psicòloga clínica; Diana Montserrat, mestra, doctora en Educació i experta en intel·ligència emocional, prevenció i resolució de conflictes, convivència i disciplina positiva. I tanca el cartell Nando López, novell·llesta, dramaturg i reconegut autor de llibres juvenils.

També s'impartiran quatre tallers, que són 'el complement a la part teòrica'. Així, Ferran Martínez, Lorena Cabello, Diana Montserrat, Juan Carlos Castelló i Felipe Zaragoza 'realitzaran dinàmiques pràctiques que és poden aplicar a l'aula o a l'entorn familiar', ha assenyalat Creus.

La inscripció als IX Jornades Educatives ja està oberta i és totalment gratuïta. És pot realitzar a: https://femescolafemciutat.wixsite.com/jornades/. Fins al moment el Cefire, dependent de la Conselleria d'Educació, no ha autoritzat la inclusió dels jornades en la seua formació certificada per a docents en actiu, tot i que l'Ajuntament la va remetre fa dos mesos.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana