La Vilavella: El PSPV-PSOE de la Vilavella presenta una llista amb cares noves per a continuar governant per a la gent


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184193_111579/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2019/4/184193_111579/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/4/184193_111579/3_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vilavella | General | 14-04-2019
El PSPV-PSOE de la Vilavella presenta una llista amb cares noves per a continuar governant per a la gent El candidat socialista a revalidar l'alcaldia explica que ?mantenim un equilibri entre les noves incorporacions i l'experiŔncia en la gestiˇ?


El PSPV-PSOE de la Vilavella ha presentat una candidatura renovada amb l'objectiu de donar continu´tat al projecte socialista per a l'Ajuntament de la localitat en un acte en el qual han estat acompanyats per la consellera i candidata a les Corts pel partit socialista, MarÝa JosÚ Salvador. El candidat a revalidar l'alcaldia per als socialistes, Manel MartÝnez, ha explicat que ?presentem una llista que mantÚ l'equilibri de les noves incorporacions i els edils que m'han acompanyat durant aquests quatre anys en el projecte de govern que ja tenen una experiŔncia en la gestiˇ municipal. Pensem que tenim molt que aportar i volem continuar governant per a la gent. Per a mi, com a candidat a l'alcaldia, Ús un honor poder encapšalar aquest equip de persones en un moment tan important per a la nostra localitat, ja que en les pr˛ximes eleccions ens juguem continuar amb les polÝtiques socials i progressistes o fer una reculada en els avanšos aconseguits?.

La candidatura estarÓ formada per Manel MartÝnez, Loles Orenga, Ëscar CarratalÓ, SebastiÓ RoglÓ, Gemma Traver, Rosa CarratalÓ, Candela Segarra, Sebastißn Gonzßlez, MarÝa Gavara, Juan RecatalÓ, RocÝo Isach i JosÚ Enrique Lara i Carmen Sales com a suplents. ?No puc deixar de mostrar el meu agra´ment a aquestes persones que han decidit fer el pas i implicar-se en un projecte de treball pel seu poble. Vull destacar que, d'una manera o una altra, totes i tots venien col?laborant en alguna activitat per a millorar la Vilavella, ja siga des d'associacions, en el seu treball o en el dia a dia, per˛ ara el volen fer des de l'Ajuntament, que Ús la instituciˇ mÚs pr˛xima a la ciutadania i que ha de donar resposta a les necessitats socials?, ha comentat MartÝnez.

L'actual alcalde ha explicat que ?en les pr˛ximes eleccions Ús molt important que tinguem un PSPV-PSOE fort a l'Ajuntament, per aix˛ hem elaborat un gran equip que segur que sabrÓ traslladar aqueixa importÓncia a les ve´nes i ve´ns. Som el partit amb un millor projecte per a la Vilavella i ho hem demostrat en aquests anys en quŔ hem governat des del diÓleg i la responsabilitat. Per˛ m'agradaria destacar que tenim tambÚ molts plans de futur per a dur a terme en la pr˛xima legislatura en la qual continuarem comptant amb la participaciˇ de la gent de la Vilavella per a fer de la nostra poblaciˇ un millor lloc per a viure?. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana