La Vilavella: L?Ermita de Vilavella acollir els dies 3 i 4 de Maig un concert hologrfic amb projeccions sobre la faana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184484_111827/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | La Vilavella | General | 25-04-2019
L?Ermita de Vilavella acollir els dies 3 i 4 de Maig un concert hologrfic amb projeccions sobre la faana

L'ajuntament de Vilavella presenta "Tempvs", un espectacle de llum, msica i projeccions 3D creat per l'estudi barcelon Eyesberg Studio que es presentar a l'Ermita de Sant Sebasti els dies 3 i 4 de Maig.

Els assistents s'endinsaran en una obra d'art multimdia que mescla elements pics i romntics; en forma de concert per a viol, viola i piano, on la msica i la tecnologia es fusionaran harmnicament a travs d'un "videomapping" projectat a la faana de l'Ermita.

El projecte, co-dirigit per Oscar Boronat (natural de La Vilavella) i Jos Vaalia, ha estat desenvolupat per Eyesberg Studio, un estudi creatiu barcelon capdavanter en esdeveniments multimdia. Els msics Vctor Ros i Jos Enrique Bouch, interpretaran la msica de Pol Marqus de manera virtual; com hologrames que floten enfront de la faana, convertint aquest concert en un show totalment nic.

El vdeompping s una tcnica audiovisual on es projecten animacions sobre una superfcie real, fent que aquesta projecci interactue sobre la mateixa arquitectura i aconseguint la sensaci de tridimensionalitat.

El regidor de cultura, Sebastin Rogl, ha explicat que aquesta proposta cultural persegueix un doble objectiu: "d'una banda posar en valor el patrimoni local mitjanant l's de les noves tecnologies, i de l'altra, busca atraure visitants per tal de contribuir a la dinamitzaci del Calvari i la localitat en general".

L'espectacle tindr lloc els dies 3 i 4 de Maig, amb diverses passes entre les 22.00 i les 00.00 hores cada nit. L'Ermita compta tamb amb accessos per a persones amb diversitat funcional.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana