La Vilavella: El PPCS lamenta que el PSOE es recolze en un trnsfuga en Vilavella


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186524_113556/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | La Vilavella | General | 27-06-2019
El PPCS lamenta que el PSOE es recolze en un trnsfuga en Vilavella

La secretria general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, ha lamentat avui que el PSOE de la Vilavella hagi decidit recolzar-se en un regidor trnsfuga durant aquesta legislatura el que suposa una ?estafa? per als electors.
La secretria general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, considera que ?la maniobra d'Abelardo Zaragoza s una estafa a la voluntat popular dels votants de Vilavella i que el PSOE usi a un estafador com a crossa i en contra del que han votat els vens, s molt pitjor?.
La responsable popular ha advertit que ?alg que estafa i traeix els interessos dels quals li han votat i que juga amb la confiana de la gent, no s de fiar i no hauria de ser el suport de cap partit poltic?.
Vicente-Ruiz considera ?una gran estafa? que s'ha orquestrat en contra de la voluntat de la majoria de votants de la Vilavella i ha alludit a l'existncia d'un pacte antitransfuguismo a Espanya, votat pels grans partits i ?com ja va passar en la legislatura passada, el PSOE s l'nic partit de la provncia que pacta amb trnsfugues?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana