La Vilavella: El PSPV de La Vilavella lamenta la maniobra per a arrabassar l'Alcaldia als socialistes


 
La Plana al Dia | La Vilavella | General | 01-08-2019
 

El PSPV de La Vilavella assegura que el canvi de govern en el municipi amb l'aliana entre PP i Independents per La Vilavella (IxLV) confirma que hi ha hagut una maniobra orquestrada per a arrabassar l'Alcaldia als socialistes. El portaveu socialista a l'Ajuntament de La Vilavella, Sebasti Rogl, insisteix que hui s'ha confirmat el que sospitvem, que darrere de tota aquesta polmica noms hi havia un objectiu: llevar l'Alcaldia al PSPV costara el que costara.
L'acord plenari de hui PP i IxLV han votat junts per a donar l'Alcaldia a Mari Carmen Navarro- demostra que els socialistes noms vam sumar els nostres vots en el ple del 15 de juny i va ser el PP el que tenia un problema amb el seu candidat. El portaveu destaca que, malgrat tot el que s'ha insinuat, el PSPV ha convocat amb celeritat el ple per a garantir el bon funcionament de la instituci i per respecte a la gent de La Vilavella, que s el veritablement important. El regidor, amb una dilatada trajectria en la poltica municipal, insisteix que els populars mai han digerit un govern socialista i han intentat torpedinar-lo des del primer moment.
Rogl reitera que el Grup Municipal Socialista, com ha fet sempre i especialment aquests ltims dos anys en qu ha ostentat l'Alcaldia, treballar per i per a la gent de La Vilavella, defensar el nostre patrimoni i la nostra cultura, reivindicar la modernitzaci de l'Administraci i vigilar que es culminen projectes ja impulsats com la Casa de la Msica o la reforma del collegi dins del Pla Edificant.
El Grup Municipal Socialista tamb vetlar per a que l'Ajuntament continue sent un espai obert a tota la ciutadania i perqu la localitat no perda el dinamisme que el PSPV havia aconseguit imprimir des del Govern local i que s'ha tradut en l'impuls a la Ruta de la Memria Histrica, la posada en marxa d'una oficina de turisme, la restauraci del castell, la recuperaci de parcs emblemtics, la renovaci de les festes per a fer-les molt ms participatives i dinmiques o convertir a La Vilavella en seu del curs internacional de msica Mster Class Music que al llarg de la seua histria ha tingut com a seus Sel, Nova York i Viena. Continuarem treballant per a millorar el nostre poble, malgrat els atacs, perqu el progrs de La Vilavella s el ms important, conclou l'edil.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana