La Vilavella: El Grup Socialista lamenta que el Govern de la Vilavella augmente les dedicacions exclusives mentre retalla les comissions informatives


 
La Plana al Dia | La Vilavella | General | 30-08-2019
 

El portaveu socialista, Sebasti Rogl denncia que el pacte PP-IxLV per a fer alcaldessa a Carmen Navarro costar 18.000 euros msEl portaveu del Grup Municipal Socialista a la Vilavella, Sebasti Rogl, ha lamentat que el pacte PP-IxLV per a fer alcaldessa a Carmen Navarro "es tradusca a duplicar les dedicacions exclusives i que coste 18.000 euros ms a l'any a les venes i vens de la Vilavella".

Rogl explica que, a ms de la prpia alcaldessa, tamb tindr dedicaci exclusiva el segon tinent d'alcaldia, el popular Vicente Martnez. Tots dos cobraran 14 pagues anuals de 1.310 euros bruts. "Lamentablement, mentre s'augmenten el sou de l'equip de Govern retallen les comissions informatives que faciliten la labor de fiscalitzaci de l'oposici", ha denunciat Rogl.

El regidor socialista ha insistit que aquesta decisi "suposa un atac a la democrcia i un cstig a l'oposici, en un intent de coartar la nostra veu i el nostre vot". L'edil Sebasti Rogl recorda que "sempre hi ha hagut tantes comissions informatives com rees de Govern, menys ara, que malgrat tindre sis rees de gesti noms hi haur dues comissions informatives".

A ms, el pacte PP-IxLV s'ha tradut en la incorporaci del trnsfuga Abelardo Zaragoza a l'equip de govern com a responsable de les rees de Seguretat, Trnsit i Noves Tecnologies.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana