La Vilavella: El millor musical d'este cap de setmana est a la Vilavella


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/1/191994_118194/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2020/1/191994_118194/2_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vilavella | General | 02-01-2020
El millor musical d'este cap de setmana est a la Vilavella

L'Ajuntament presenta dissabte que ve a les 18h El Reino del Len en la coberta de les installacions esportives municipals.
L'Ajuntament de la Vilavella presenta el musical El Reino del Len, una obra benfica ambientada en la sabana africana i que ser representada el prxim dissabte 4 de gener a les 18h en la zona en la coberta de les installacions esportives municipals. El cost de les entrades t el simblic preu d1 per persona, tota la recaptaci de l'obra es destinar a l'Associaci de l'Alzheimer AFA Provncia Castell. Les entrades es podran adquirir de forma anticipada en el mateix Ajuntament de la Vilavella i posteriorment en finestreta.
L'obra
El Reino del Len s un musical que ret homenatge a la exitosa i emblemtica histria de "El Rey Len"; una adaptaci del Cicle de la Vida que mant els vertaders valors sobre l'amor i l'amistat. Es tracta d'una magnfica posada en escena ambientada en la sabana africana amb coreografies originals executades magistralment i les veus en directe interpretant els mtics temes musicals amb tots els canvis de vestuari de diferents animals per a cada escena, converteixen este espectacle en una cosa mgica i espectacular.
Un experimentant elenc, conformat per 14 artistes entre actors i ballarins, dna vida als personatges originals, incloent-hi, a ms, l'aparici de les "temibles hienes", que ens aporten un tint cmic inesperat. L'obra consta de 75 minuts perfectament estructurats amb subtils transicions d'escenes i rpids canvis de vestuari, adaptades al pblic ms xicotet, permeten un desenvolupament amb molt de ritme de principi a fi.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana