La Vilavella: Lequip de govern de La Vilavella afirma que no retallar el Servei d'Atenci a Domiciliria


 
La Plana al Dia | La Vilavella | General | 27-02-2020
 

L'equip de govern de la Vilavella va proposar en els pressupostos de 2020, aprovats al desembre, que Serveis Socials necessitava una reestructuraci encaminada a millorar l'atenci del Servei d'Assistncia Domiciliria i permetre que les persones dependents tinguen ms ajudes en el seu dia a dia amb higiene, salut i alimentaci. s per aix que una vegada finalitzat el contracte de la persona administrativa s'ha canviat la contractaci per una ampliaci d'hores d'esteservei domiciliari.
En cap cas suposar una retallada social, sin que millorar l'estat del benestar delsvilavellers, ja que tindran ms atenci domiciliria i la part administrativa podr ser absorbida per altres persones que ja estan contractades per l'Ajuntament.
Aix, han costat des de l'equip de govern del municipi a les acusacions del PSPV-PSOE sobre que el govern municipal est retallat els serveis municipals, concretament assenyalen que l'auxiliar administrativa de l'equip de Serveis Socials, contractada per l'equip anterior ha sigut comiat.
El regidor de Serveis Socials, Domingo Rodrguez, ha explicat que l'ajuntament ha optimitzat el personal redistribuint funcions entre el personal ja existent en oficines, passant a realitzar eixes funcions un altre treballador municipal, sense que el servei es veja afectat.
Des d'estaRegidoria, l'equip de govern ha considerat una necessitat que existeix cada dia ms i ha posat ms hores deSAD(Servei d'Ajuda Domiciliria), cada dia ms demandat, per desgrcia, al nostre poble.
A ms, expliquen que per a nosaltres s molt important poder ajudar directament als malalts i a les seues famlies en els seus domicilis. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana