La Vilavella: La Vilavella reclama a Sanitat que encara no s'ha facilitat informaci per municipis tal com va prometre Ximo Puig


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195025_120812/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | La Vilavella | General | 15-04-2020
La Vilavella reclama a Sanitat que encara no s'ha facilitat informaci per municipis tal com va prometre Ximo Puig

L'alcaldessa de la Vilavella, Carmen Navarro, ha denunciat aquest mat que la Conselleria de Sanitat continua sense informar-nos sobre el nombre de casos per Coronavirus a la Vilavella, a pesar que el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, es va comprometre a facilitar aquesta informaci per municipis la setmana passada en els mitjans de comunicaci, ha manifestat Navarro. I s que tal com ha destacat la primera edil l'nica informaci que coneixem fins ara s per departaments, per la qual cosa ms d'un mes desprs que es decretara l'estat d'alarma, seguim sense saber quants *vilavelleros s'han vist afectats per aquesta malaltia, a pesar que ja ho havem sollicitat per setmanes arrere.

Navarro ha insistit en la importncia d'aquesta informaci: si no disposem d'aquesta informaci estem lligats de peus i mans per a ajudar a les persones afectades i amb aix posem en risc a tot el municipi. D'altra banda, l'Ajuntament reclama ms transparncia a la Conselleria de Sanitat i assegura que no s digne que es continue negant una informaci quan es va anunciar fa setmanes que se'ns anava a facilitar.

D'altra banda Navarro ha reclamat a la Conselleria que compartisca amb les administracions locals tota la informaci necessria per a vncer la propagaci del virus, com si estan fent altres Comunitats Autnomes.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana