La Vilavella: L'Ajuntament de la Vilavella demana a Diputaci i Generalitat 3.300 tests


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195160_120933/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | La Vilavella | General | 22-04-2020
L'Ajuntament de la Vilavella demana a Diputaci i Generalitat 3.300 tests

L'equip de govern municipal de la Vilavella ha sollicitat a la Diputaci de Castell i a la Conselleria de *Sanitat l'adquisici de 40 proves de covid-19 per a la realitzaci de test de diagnstic de *coronavirus per a funcionaris i treballadors de l'Ajuntament, ja que Policia Local, Brigades i Serveis de Neteja estan molt exposats en el seu indispensable treball a contagiar-se. Aix mateix sollicita comprar un total de 3.300 test per a poder realitzar la prova a tots els vens de la localitat que ho solliciten i evitar aix la propagaci del covid-19 en la desescalada.
Segons l'equip de govern la prioritat de les institucions pbliques s vetlar per la salut dels vens i per a aix solliciten la collaboraci de l'administraci provincial i autonmica. La realitzaci de test s la recomanaci de l'OMS i els experts per a poder frenar la crisi sanitria, que ha de ser la prioritat dels nostres governants.
Encaminats cap a una volta progressiva a les rutines habituals es fa necessari fer anlisi a la poblaci per a detectar els casos asimptomtics, que sn els que ms poden propagar la malaltia al no manifestar els smptomes. Des de l'Ajuntament vilaveller entenen que per a poder garantir les condicions de salut i una eixida reeixida de la crisi sanitria dels vens i venes de la Vilavella, s'han de marcar estratgies en cooperaci entre totes les administracions, per sense oblidar mai el paper dels Ajuntaments, que sn sempre la instituci ms prxima al ciutad, ha manifestat la primera edil.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana