La Vilavella: La Vilavella realitzar test als empleats municipals


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195526_121254/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | La Vilavella | General | 20-05-2020
La Vilavella realitzar test als empleats municipals

L'Ajuntament de la Vilavella realitzar test a tots els treballadors municipals amb l'objectiu d'evitar nous contagis entre els empleats. L'objectiu, tal com han assenyalat des del govern municipal, ha sigut aplicar totes les mesures que estaven al nostre abast per a evitar nous rebrots. Per aquest motiu, a aquestes proves volem continuar altres dirigides a tota la poblaci.
L'Ajuntament de La Vilavella ha activat un ambicis pla de protecci sanitria entre els seus vens que va arrancar fa ms de 60 dies desprs del decret d'estat d'alarma. La prioritat ha sigut la salut dels nostres vens. Per aix treballem des del minut zero a realitzar aquestes proves i a adquirir recursos que protegiren a la poblaci.
Som conscients que la nostra capacitat econmica s limitada, per aix hem reclamat tant a la Diputaci Provincial com a la Generalitat que s'impliquen en aquest pla de protecci. En parallel, des de l'ajuntament ens hem coordinat amb la Mtua per a efectuar els test, hem adquirit recursos com a mscares, a travs de de Diputaci i d'una empresa de la nostra localitat, i tamb hem distribut guants, pantalles i gels. El nostre agrament tamb a les donacions que a travs d'empreses i entitats ens han fet arribar al consistori. Totes elles fan ms forta al nostre poble.
Des de l'Ajuntament de la Vilavella, destinarem tots els nostres recursos a protegir la vida dels nostres vens. Per a aix, els fons del pressupost municipal s'han mobilitzat per a atendre qualsevol necessitat derivada de la crisi sanitria i econmica. L'objectiu s salvar vides i garantir la recuperaci econmica desprs d'aquesta pandmia, perqu som conscients que molts autnoms, comeros i pimes estan patint els estralls d'una crisi que exigeix de tots la major implicaci, han assenyalat des de l'Ajuntament de la Vilavella.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana