La Vilavella: La Vilavella i Nules insten al Ministeri d'Interior a reformar la Caserna de la Gurdia Civil


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196332_121964/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | La Vilavella | General | 28-09-2020
La Vilavella i Nules insten al Ministeri d'Interior a reformar la Caserna de la Gurdia Civil

Els ajuntaments de Nules i de la Vilavella insten al Ministeri dInterior del Govern Central a portar a terme una reforma de la caserna de la Gurdia Civil a la que pertanyen aquestes dos poblacions de la comarca de la Plana Baixa, i que es troba a la localitat de Nules.

En aquest sentit, des de cadascuna de les entitats locals es remetr un escrit demanant al Ministeri que prioritze aquestes actuacions i que sincloguen en el pressupost de lany 2021.

A ms, tamb li traslladaran al Ministeri dInterior la seua predisposici per a signar un conveni per a que els ajuntaments puguen realitzar actuacions puntuals amb carcter durgncia.

Des de les dos administracions locals sassenyala que aquestes installacions, que compten amb 75 anys, precisen dun manteniment que el Govern Central no fa des de fa molts anys, lalcalde de Nules, David Garca, afegeix que estem disposats a collaborar amb el Ministeri per a que la Gurdia Civil dispose dunes installacions dignes.

Cal assenyalar que aquesta decisi est motivada desprs de la visita feta per lalcalde de Nules, David Garca, i lalcaldessa de la Vilavella, Carmen Navarro, a la caserna de la Gurdia Civil i veure lestat actual de ledifici.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana