La Vilavella: Una dotzena d'agrupacions participen a la XV Exhibició del Tambor i Bombo de la Vilavella


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/2/222609_140697/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vilavella | General | 09-02-2024
Una dotzena d'agrupacions participen a la XV Exhibició del Tambor i Bombo de la Vilavella

L'Ajuntament de La Vilavella participa i col·labora aquest proper dissabte en la XV Exhibició del Tambor i el Bombo de La Vilavella 2024, en la qual participarà una dotzena d'agrupacions de tota la província, inclosa la pròpia del poble. Aquest espectacle començarà a les 19 hores a la Plaça de la Vila i el recorregut finalitzarà en el camp de futbol.

Juntament amb l'Associació Cultural Tambors i Bombos de la Vilavella participaran diferents col·lectius de la Vall d'Uixó, Almenara, Moncofa, Betxí, Almassora, Castelló, Tales, Nules, Vila-real, l'Alcora i Peníscola. D'aquesta manera, el Consistori manté una especial sensibilitat amb les tradicions i els valors del poble.

Carmen Navarro, alcaldessa de La Vilavella, ha explicat que 'aquest dissabte podrem gaudir d'un dels millors espectacles de bombos i tambors que es poden veure a la nostra província, ja que participen dotze de les millors associacions. Es tracta d'una tradició ja molt arrelada al poble i que atreu a molts visitants'.

Es tracta d'una exhibició organitzada per l'Associació de Bombos i Tambors de la Província de Castelló juntament amb l'AC Tambors i Bombos La Vilavella i en la qual col·laboren diferents institucions del poble.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana