Les Alqueries: La II Ruta del Comer de les Alqueries sorteja 1.000 euros en premis


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/1/181207_108990/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 22-01-2019
La II Ruta del Comer de les Alqueries sorteja 1.000 euros en premis

L'Ajuntament de les Alqueries ha organitzat la segona edici de la Ruta del Comer en la qual participen 21 establiments de la localitat amb diverses ofertes durant el mes de febrer. Els clients que consumisquen almenys 4 de les ofertes i segellen la targeta de participaci, accediran al sorteig dels 12 vals de compra valorats en 1.000 euros. Lorena Maure, regidora de Comer, explica que ?hem augmentat el nombre de vals degut a de la bona participaci l'any passat i premiar el consum en els comeros del municipi, ja que l'objectiu d'aquesta campanya s promocionar i dinamitzar el comer local enfront de les grans superfcies d?altres poblacions?

El funcionament de la ruta ser el mateix que l'any passat. Cada vegada que es consumisca una de les ofertes, s'haur de requerir a l'establiment o professional que segelle la targeta de participaci i emplenar-la amb les dades de contacte del participant. Cal destacar que no ha d'haver-hi ms d'un segell del mateix comer. Una vegada recollits els quatre segells necessaris, les targetes es depositaran en les urnes disposades en els establiments i els/les professionals participants. Una mateixa persona podr participar amb quantes targetes de participaci desitge.

En finalitzar la ruta se sortejar un val de 300?, un altre de 200?, dos vals de 100?, quatre de 50? i altres quatre de 25?. Els guanyadors podran canviar el seu val de compra en un nic comer o professional que haja participat en la ruta fins al 30 de juny. Totes les ofertes podran veure's en un catleg que estar tant en els establiments participants com en la pgina web de l'Ajuntament, on tamb estaran les bases de participaci. Aix mateix, es repartir un moneder durant la campanya. Lorena Maure, anima a ?tothom a participar, ja que hi ha una gran varietat en les ofertes? i afig que ?els comeros donen vida al municipi, per aix tractem d'incentivar el consum i atraure compradors de poblacions prximes que poden participar d?esta iniciativa amb aquestos incentius?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana