Les Alqueries: La IV Ruta de la Tapa de les Alqueries repartir sis premis entre els participants


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183557_111029/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 27-03-2019
La IV Ruta de la Tapa de les Alqueries repartir sis premis entre els participants

L'Ajuntament de les Alqueries organitza per quarta vegada la seua cita gastronmica que canvia de dates de l'1 al 14 d'abril. Els assistents podran gaudir de 18 creacions gastronmiques en nou establiments diferents. El preu ser de tres euros per tapa i beguda o dos euros amb noms la tapa. Lorena Maure, regidora de Comer, destaca que ?tothom pot participar ja que hi ha una gran varietat de plats per a tots els gustos com per exemple tapes vegetarianes i amb un preu nic?.

La ruta repartir en aquesta edici ms premis que mai per a totes les parts. El pblic participant que consumisca almenys deu tapes entrar en un sorteig d'una estada de 2 nits per a dues persones, patrocinada per Cervesa Mahou San Miguel i una estada d'1 nit per a dues persones. Els establiments tamb podran gaudir de tres premis d'experincies gastronmiques. Un d'ells ser per a la millor tapa triada pel pblic, patrocinada per Begudes La Vall, per a la millor tapa triada pel jurat i per a la millor presentada.

Enguany tamb hi haur un concurs en Facebook en el qual se sortejar un sopar valorat en 50 euros en qualsevol dels establiments participants. Per a guanyar-ho cal pujar una foto de la ruta a la xarxa social amb l'etiqueta #RutaTapaAlqueries19, el nom de l'establiment i enomenar a l'Ajuntament. La persona que aconseguisca ms m'agrada en la seua fotografia ser la guanyadora del premi.

Els establiments participants enguany sn Frankfurt Bocatera Coco?s, Bar Monts Rivero, SOS comida para llevar, Crculo Recreativo San Jaime Bar-Restaurante La Plaza, Bar La Vila, Hotel Sercotel Plana Parc, La Tasqueta Gastrobar y Saln Vives, el guanyador de l'anterior edici. Lorena Maure, conclou que ?totes les persones interessades poden fer-se amb el llibre de la ruta en la web de l'Ajuntament, en Facebook o de forma fsica en els establiments participants?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana