Les Alqueries: Les Alqueries presenta el Hell Ride Blues Festival per a promocionar la msica i el municipi


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/4/183995_111414/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 09-04-2019
Les Alqueries presenta el Hell Ride Blues Festival per a promocionar la msica i el municipi

L'Ajuntament de les Alqueries ha presentat en roda de premsa, juntament amb la directora de l'Associaci Cultural The Blue Farm Society, Dina Brunet, l'IV Hell Ride Blues Festival que se celebra el prxim 12 i 13 d'abril i ser gratut per a tots els pblics. Esther Lara, alcaldessa de les Alqueries destaca que ?s un festival que ofereix una gran diversitat d'activitats tant culturals amb un gran cartell d'artistes, gastronmiques i ldiques? i explica que ?s una gran oportunitat perqu el pblic s'acoste i conega el nostre municipi i a ms gaudi de la msica?.

El festival donar comenament el dia 13 a les 18.30 hores amb la presentaci del mateix i una posterior festa de benvinguda. Durant els dos dies del festival hi haur concerts de Blues, Sessions Dj, Rhythm and blues amb artistes com Fernando Biztegui, Victor Portes, Sweet Marta aka Marta Su, Larry Little Bits o Mter Manorara, entre molts ms. A ms, els assistents podran participar en MasterClass amb msics del festival i aprendre a ballar blues a crrec dels professors Roger i Moni de Chicago Blues Danse Madrid. Aix mateix, Hctor Martnez, Mayka Edjole, Sweet Marta i Fernando Biztegui donaran una conferncia musical 'Les Dones i el Blues'.

Les xiquetes i xiquets que acudisquen a les Alqueries durant aquests dies podran gaudir de tallers infantils per a construir instruments musicals i participar en el concurs de dibuix infantil. El festival tamb compta amb activitats gastronmiques amb el tren turstic pel municipi que recorrer la 'IV Ruta de la Tapa' i 'II Ruta del Cigal & Blues? amb actuacions en directe que eixir cada hora des de les 12h fins a les 18h durant el dissabte 13. Entre l'oferta d'activitats destaca la solidaritat amb el concurs de paella solidria a favor diverses ONG provincials, el mercat ambulant musical amb artesans d'harmniques, guitarres; transfer de fotografia en fusta, pintors, mercat ambulant de vinils, mercat ambulant solidari i gastrocultural.

Esther Lara, agraeix ?la collaboraci de l'associaci The Blue Farm Society per la seua predisposici per tirar avant aquest festival, als comeros i entitats que han collaborat en la segona edici que se celebra en el nostre municipi? i anima ?tant a famlies, majors i joves a assistir a un festival nic?. Per part seua, Dina Brunet, explica que ?no volem que es perda el blues i aquesta s una forma de donar a conixer qu s i com el blues va arribar a ser mare de la resta d'estils musicals?

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana