Les Alqueries: La III Fira del Comer de les Alqueries sorteja regals i dos vals de compra valorats en 50 euros


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/5/184984_112250/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 09-05-2019
La III Fira del Comer de les Alqueries sorteja regals i dos vals de compra valorats en 50 euros

La regidoria de Comer de l'Ajuntament de les Alqueries ha organitzat la tercera edici consecutiva de la Fira del Comer que tindr lloc aquest diumenge 12 de maig en la plaa Major de 10.30 a 19.00 hores. Un total de 13 establiments mostraran els seus productes al llarg del dia. Lorena Maure, regidor de Comer, explica que ?l'objectiu s acostar els comeros del municipi al venat i ciutats de voltant i incentivar les compres, no solament durant la trobada sin que ms persones els coneguen i opten per comprar en ells al llarg de l'any i aix promoure l'economia del nostre municipi?.

La fira tamb est plena de premis, entre totes les persones que hagen comprat durant la fira se sortejaran diversos regals que han aportat els comeros participants. A ms, podran guanyar dos vals de compra valorats en 50 euros. El consistori ha organitzat diverses activitats per a aquest dia com a castells inflables al mat i la vesprada i a les 17 hores s'entregar els premis de la IV Ruta de la Tapa. Aix mateix, l'actuaci de blues de Meter Manorara posar la nota musical a partir de les 12 hores.

Els comeros que participen en aquesta edici sn Tupperware - Rosa Mara Capella, Mandarina, Mireia Raga Fotgrafa, Peluquera Esttica Segarra, Floristera Mariola, Parafarmacia Elvira Vidal, Bebidas La Vall, Tot des de 100 Vicenta Elena, Panadera Torrat, Carnicera Teodoro, Auto Alniper, Sabateria Gars y F&S Factory. Lorena Maure anima ?a tothom a acostar-se i descobrir tot el que els comeros de les Alqueries ofereixen i el seu tracte prxim?.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana