Les Alqueries: El PP frena lintent del PSPV de cobrar pel servei de guarderia en Les Alqueries


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187418_114290/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 01-08-2019
El PP frena lintent del PSPV de cobrar pel servei de guarderia en Les Alqueries

El Partit Popular de les Alqueries ha aconseguit frenar l'afany recaptatori del PSPV que pretenia duplicar les tarifes del servei de guarderia que es presta en la localitat. La prestaci t un cost a les famlies de 30 euros pels serveis de Escola Matinera i Vespertina. L'objectiu del PSOE era duplicar-ho fins als 70 euros amb una nova tarifa, la de menjador, que suposaria incrementar la despesa en les famlies en 40 euros ms. A aquest cost se sumaria el preu de 8,50 euros/dia que el PSPV pretenia cobrar en Pasqua i Nadal, i que s'imposava per setmanes completes sense opci a pagar per dia d'assistncia.
La defensa de les famlies que Antonio Gil, portaveu del PP a les Alqueries, va portar al ple va provocar que les tarifes que el PSPV pretenia imposar quedaren suspeses malgrat que l'alcaldessa ja havia comunicat a les famlies el seu desig de cobrar-los. L'edil va traslladar al ple les queixes de molts ciutadans que havien transms al PP el seu rebuig a una imposici que a ms ha arribat amb la matrcula ja tancada, de manera que es quedaven sense alternativa.
Per a Gil, resulta inslit que en poc ms d'un mes de govern, el PSPV haja decidit en el primer ple pujar-se els sous, l'alcaldessa un 20% i els seus regidors un 25%, i en el segon ple porten a aprovaci la seua frmula de finanament: cobrar-li-ho a les famlies. El portaveu del PP creu que resulta vergonys que el PSPV intente finanar a travs de la butxaca dels vens les seues nmines, sobretot perqu el servei de guarderia s una prestaci necessria per a les famlies que treballen i necessiten conciliar.
En aquest sentit, Antonio Gil, portaveu del PP a les Alqueries, ha tendit la m als vens perqu el PP va a exercir d'altaveu ciutad frenant els intents del PSPV de cobrar a la ciutadania serveis que sn gratuts. Nosaltres apostem per garantir aquesta prestaci a les famlies enfront d'els qui desitgen posar el cass a vens i treballadors.
Per aquest motiu, anem a seguir treballant amb les famlies, amb el nostre poble, perqu creiem que els diners, on millor est, s en la butxaca dels ciutadans i no en el cass dels socialistes, que en poc ms d'un mes han demostrat quin s la poltica d'esquerres que imposen: pujar-se la nmina i pagar-la de la butxaca de les les Alqueries.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana