Les Alqueries: LAjuntament de les Alqueries contractar a quatre joves per a fomentar locupaci i el seu accs al mn laboral


 
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 14-11-2019
 

L'Ajuntament de les Alqueries ha sigut beneficiari de la subvenci dels programes EMCUJU i EMPUJU, cofinanats per la Uni Europea mitjanant el Programa Operatiu dOcupaci Juvenil del Fons Social Europeu (FSE) 2014-2020. Aquests programes permetran contractar a quatre menors de 30 anys aturats i registrats en les oficines de LABORA. La regidora de Personal, Betlem Albero, explica que s una gran ocasi per a crear noves oportunitats per als joves de la localitat i puguen adquirir lexperincia professional que demanen les empreses actualment, facilitant la seua incorporaci posterior al mn laboral.

El programa EMCUJU ofereix un contracte de prctiques a jornada completa per a joves qualificats que han comenat a treballar als Serveis Socials i al propi ajuntament en gesti administrativa. Mentre que EMPUJU va destinat a la contractaci per obra o servei a temps complet de joves sense titulaci, ja que sn ms vulnerables a quedar fora del mercat laboral i les dos persones estaran treballant en via pblica. La duraci dels contractes ser dun any i el salari ser equivalent al 70% segons conveni per als beneficiaris del EMCUJU i lequivalent al 100% segons conveni per als EMPUJU.

Betlem Albero, destaca que locupaci s una de les principals preocupacions de la ciutadania, per eixe motiu volem oferir solucions en la mesura de les nostres possibilitats. Encara aix, seguirem treballant per a aconseguir les diferents subvencions per a generar noves oportunitats i promocionar el desenvolupament econmic i social, recolzant les iniciatives de les persones en la creaci dempreses. Tota la informaci estar en lapartat de subvencions i ajudes de la pgina web de lAjuntament. A ms, a estos dos programes safegir durant el mes de desembre, dos persones ms del programa ENCORP, en aquest cas per a majors de 45 anys, amb lobjectiu de treballar tamb per la inserci destes persones. Els contractes tindran una duraci de sis mesos i les persones que siguen beneficiries del programa faran la seua feina en treballs de jardineria.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana