Les Alqueries: Cs de Les Alqueries denúncia que el bipartit puge l'IBI Rústic i Urbà un 3 per cent


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/3/193995_119942/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 02-03-2020
Cs de Les Alqueries denúncia que el bipartit puge l'IBI Rústic i Urbà un 3 per cent

El portaveu, Francisco Vicent, lamenta que "seguisquen sense abordar-se assumptes prioritaris com la UA-14 o els terrenys del camp de fubol"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Les Alqueries del Xiquet Perdut, Francisco Vicent, ha criticat que "amb l'aprovació dels pressupostos, el matrimoni de conveniència de PSPV i Compromís ha pujat els impostos, concretament, l'IBI Rústic i Urbà en un 3 per cent als veïns". "Per culpa de la sol·licitud del PSPV a l'Estat de la revaloració dels valors cadastrals, ara tots hem de pagar més", ha lamentat Vicent, qui ha recordat que "a més, amb aquesta decisió s'incompleix l'acord que el PSPV amb Cs va signar per a tirar avant els pressupostos de 2018 segons el qual es reduïa l'IBI un 5 per cent i no es demanaria una revaloració en 4 anys".


El regidor ha ironitzat amb què "si aquest increment contribuirà a sufragar la pujada de sous d'un 30 per cent de l'Executiu, així com l'obertura de l'Oficina de Control del Valencià, el nou quiosquet de Compromís". "Els veïns de Les Alqueries no es mereixen que els continuen esprement, es mereixen que es resolguen assumptes prioritaris per al seu municipi i que porten dècades estancats com la resolució de la Unitat UA-14, els terrenys del PAI Golf Subirana o la culminació per fases de la Casa de la Cultura".




Finalment, l'edil ha enlletgit "la nul·la voluntat de diàleg per part del bipartit per a intentar arribar a algun acord en els pressupostos municipals".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana