Les Alqueries: L'Ajuntament de les Alqueries ofereix un servei d'ajuda a persones majors durant l'estat d'emergncia


 
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 17-03-2020
 

L'Ajuntament de les Alqueries proporciona a partir de hui un servei d'ajuda a persones majors i vulnerables que no puguen eixir dels seus domicilis durant l'estat d'alarma. Esta ajuda consisteix a realitzar-los la compra, adquirir productes farmacutics i proporcionar-los qualsevol altre tipus de subministrament que necessiten durant estes setmanes. L'alcaldessa de les Alqueries, Esther Lara, explica que hem posat en marxa esta iniciativa perqu la nostra poblaci major puga romandre a les seues cases i facilitar-los els productes necessaris del dia a dia. s important cuidar-nos durant este confinament i evitar situacions no desitjades per a este grup de risc.

Les persones que vulguen sollicitar esta ajuda han de telefonar al nmero 964 51 16 17 de 9.00 a 14.00 hores. El consistori juntament amb els Serveis Socials gestionaran les sollicituds. En el cas de la compra d'aliments, l'Ajuntament far arribar la comanda al supermercat TAULA, Supermercats de les Alqueries, de la Cooperativa de Caixa Rural de les Alqueries. Pel que fa a l'adquisici de medicaments, el personal del consistori recollir el SIP i acudir a la farmcia. En tots dos casos, s'encarregar del lliurament a domicili dels productes. El protocol a seguir ser: en cas de necessitats de farmcia, el SIP es donar per davall de la porta i en retornar-ho, igual. La medicaci i la compra es deixaran en el pom de la porta o en terra perqu no hi haja contacte entre la persona que fa el lliurament i qui la rep.

Esther Lara prega a la ciutadania que informen les persones majors que puguen necessitar esta ajuda i comuniquen els possibles casos per a ajudar al mxim nombre de persones, ja que s una situaci especial que hem de tindre en compte com a administraci ms prxima a la ciutadania. Aix mateix l'alcaldessa informa que a travs d'un decret signat ahir, s'augmenten els terminis per al pagament de tributs tot el que dure aquest estat de confinament i que s'augmenten les dates per a les matrcula en l'Escola Infantil.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana