Les Alqueries: La Policia Local i la Gurdia Civil denuncien a 10 persones per incomplir l'estat d'alarma a les Alqueries


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194690_120484/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 24-03-2020
La Policia Local i la Gurdia Civil denuncien a 10 persones per incomplir l'estat d'alarma a les Alqueries

La Policia Local de les les Alqueries juntament amb la Gurdia Civil han denunciat a 10 persones per incomplir les normes de confinament des de l'anunci de l'estat d'alarma del passat 14 de mar. L'alcaldessa, Esther Lara, demana la collaboraci de tota la ciutadania perqu l'acci de cadascun de nosaltres s importantssima per a acabar amb aquest virus que s un problema que ens afecta a tots. Hem de ser solidaris i responsables per totes aquelles persones que treballen per acabar amb aquesta pandmia.

Entre els treballs que est duent a terme la Policia Local tamb est el control de l'accs als supermercats del municipi Consum i Taula. Aix mateix, collabora amb el servei d'ajuda a persones majors impulsat per l'Ajuntament, repartint aliments i medicaments. Les persones interessades poden sollicitar-ho telefonant al nmero 964 51 16 17 de 9.00 a 14.00 hores..

Cal recordar que les sancions lleus estan multades entre 100 i 600 euros, com per exemple retirar o moure tanques, elements fixos o mbils que hagen collocat les Forces i Cossos de Seguretat, i les greus d'entre 601 a 30.000 euros, entre les quals es troba la desobedincia o resistncia als agents de l'autoritat en l'exercici de les seues funcions. A ms, les infraccions tamb poden comportar penes de pres.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana