Les Alqueries: L'Ajuntament de les Alqueries suspn les festes fundacionals i destinar els fons per a superar la crisi del COVID19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195177_120946/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/4/195177_120946/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | Fiestas | 23-04-2020
L'Ajuntament de les Alqueries suspn les festes fundacionals i destinar els fons per a superar la crisi del COVID19

L'Ajuntament de les Alqueries suspendr les festes de la Segregaci que estaven previstes per a la setmana del 25 de juny per la crisi sanitria actual del COVID19, ja que la incertesa de la situaci sanitria no permet fer una previsi de quins actes es poden desenvolupar. L'alcaldessa Esther Lara explica que des de l'equip de govern traslladarem aquesta proposta als diferents grups poltics i al costat de la suspensi, proposarem que els fons que es destinaven a les festes de la Segregaci es destinen a palliar la situaci que es derive d'aquesta crisi sanitria que est afectant el mn. La idea s que, quan la situaci ens permeta la volta a aqueixa nova normalitat de la qual es parla, desenvolupem un pla conjunt amb els agents socials i el consistori per a veure en qu podem invertir perqu siga til per a la ciutadania.

Aix mateix, Lara indica que la cort d'honor que havia sigut elegida per al 2020 ostentar aquest crrec en el prxim 2021. L'alcaldessa va mantindre una videoconferncia juntament amb les joves i la regidora de Festes, Lorena *Maure, per a compartir aquesta decisi i poder explicar-los els motius que van ser compresos i compartits per les 11 representants. s una situaci complicada i totalment nova per a totes les administracions, per l'hem d'afrontar amb responsabilitat en aquests moments. A ms, vull agrair la comprensi de totes les parts amb les quals hem compartit aquesta decisi i vull traslladar a la ciutadania que continuarem treballant per a vetlar per la seua seguretat en la mesura de les nostres possibilitats i amb la collaboraci de totes les institucions, argumenta l'alcaldessa.

Finalment, Esther Lara vol traslladar un missatge de nim per a totes les venes i vens del nostre municipi. Sn moments complicats i hem de mantindre l'esperana i la calma perqu estem duent a terme un esfor quedant-nos a casa que ens est servint per a salvar vides. A les Alqueries estem tenint un comportament exemplar i molt solidari i hem de continuar aix fins que la situaci canvie, perqu tot aix passar i ens ha de fer ms fortes com a societat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana