Les Alqueries: Les Alqueries aprova un pla per a concedir subvencions amb la mxima transparncia i agilitat


 
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 22-06-2020
 

L'Ajuntament de les Alqueries ha aprovat en el ple municipal, amb els vots a favor del PSOE i Comproms i l'abstenci de Partit Popular i Ciutadans, un pla estratgic de subvencions municipals 2020-2022 per a concedir aquestes ajudes amb la mxima transparncia i agilitat. Esther Lara, alcaldessa de les Alqueries, explica que des de l'equip de govern hem llanat aquesta ambiciosa proposta per a oferir una major informaci sobre les subvencions que far possible eliminar les distorsions i interferncies a l'hora de sollicitar-les i justificar-les. Es tracta de facilitar els trmits a les associacions que van destinades i que es conega en qu s'utilitzen els recursos pblics, perqu hi haja una millor gesti municipal.

Lara destaca que malgrat la situaci de crisi sanitria i estat d'alarma que hem viscut, l'equip de govern de les Alqueries hem optat per mantindre les ajudes al teixit associatiu local per a no causar cap perjudici a la labor que fan aquests collectius de manera voluntria i afig que pensem que hem d'estar ms que mai al costat de la ciutadania i les organitzacions de les Alqueries. Hem passat moments molt difcils, per s hora de seguir avant entre totes i tots. Volem llanar un missatge d'optimisme a la gent del municipi i fer-los saber que el consistori, com a instituci ms prxima a les venes i vens, sempre estar al seu costat.

El pla estratgic de subvencions cont 10 lnies d'actuaci: activitats de foment de l'esport; activitats de foment de la cultura; activitats dirigides a la joventut; activitats d'impuls a l'estudi i l'educaci entre xiquets; activitats de carcter social; ajudes d'emergncia; foment de l'activitat econmica; subvencions a ONG; activitats dirigides a l'ocupaci del temps lliure i qualsevol altra activitat en el marc de la poltica social i econmica. Aix, les subvencions es concediran amb carcter i execuci anual i es controlaran des de les diferents rees municipals i la intervenci perqu es justifiquen com cal conclou l'alcaldessa afegint que el muntant actual sn 94.100 euros que es distribuiran entre els collectius municipals per a afavorir les seues activitats, que alhora beneficien a tota la ciutadania de les Alqueries.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana