Les Alqueries: Les Alqueries desbloqueja el PAI Caixer


 
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 22-09-2020
 

L'Ajuntament de les Alqueries ha aprovat en ple amb els vots favorables del PSOE, Comproms i Ciutadans i l'abstenci del PP el conveni pel qual es liquida l'import de les obres realitzades en el PAI Caixer per part de l'agent urbanitzador i poder iniciar aix la gesti directa per part del consistori. L'alcaldessa, Esther Lara, explica que "desprs de molt de temps de negociaci, hem arribat a un acord per a posar fi a aquesta operaci urbanstica amb el pagament dels treballs que s'havien dut a terme en la zona i que finalment s'han valorat en 298.000 euros i pels que al principi es demandava al consistori 800.000 euros. Grcies al conveni que signarem amb l'empresa, la gesti de la zona tornar a ser municipal i podrem posar fi a un conflicte que s'havia enquistat i que suposava un perjudici per a la ciutadania de les Alqueries".
Aquesta operaci s'inclou dins d'una modificaci de crdit de 450.000 euros que ha aprovat el ple municipal i que s'ha pogut executar grcies a 346.000 euros de romanents de tresoreria i a 109.000 euros de baixes de crdit en partides com a Festes, Publicitat i en rgans de Govern pel salari que s'ha deixat de percebre des de l'alcaldia. Lara indica que "aquesta modificaci ens permetr reforar els serveis municipals per a oferir ms seguretat en aquesta situaci sanitria i destinarem part dels fons a la contractaci de personal de neteja i per a augmentar el de l'Escoleta".
A ms, en la modificaci de crdit existeix una partida de 22.000 euros per a la millora del sistema contra incendis del pavell municipal o 19.000 euros per a consolidar l'obra feta i restaurar i millorar l'arc tapial que hi ha en el Repl, entre altres coses. La primera edil conclou assegurant que "grcies a la gesti que fem en els ltims anys en aquesta operaci complim amb la regla de despesa i ens permet invertir en millorar la vida de les nostres venes i vens. Aquest equip de govern en el qual estem el PSOE i Comproms tenim molt clar que posarem per davant sempre la qualitat de vida de la nostra ciutadania i intentarem oferir els mxims serveis possibles dins de les possibilitats d'un Ajuntament com el nostre".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana