Les Alqueries: L'Ajuntament de les Alqueries substitueix les tradicionals estrenes per vals de compra entre els seus treballadors per a ajudar al comer local


 
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 26-12-2020
 

L'Ajuntament de les Alqueries suma una nova acci en suport al comer de la localitat. En aquest cas, el consistori ha fet lliurament de vals de 50 a cadascun dels seus treballadors i treballadores, que podran canviar en els diferents establiments del municipi. L'alcaldessa, Esther Lara, explica que s'ha pres aquesta decisi ja que enguany, a causa de les circumstncies sanitries, no se celebrar el tradicional menjar de Nadal que el consistori oferia al funcionariat ni se'ls entregar l'obsequi que sempre s'adquiria en el comer local. D'aquesta forma, mantenim la intenci de secundar i ajudar en tot el que podem a les empreses de les Alqueries en aquests moments tan difcils, fent tot el possible per millorar la seua situaci, dins de les opcions que disposem en un municipi xicotet com el nostre.

Actualment, continua en marxa la campanya de Nadal Compra a les Alqueries regala illusi fins al 5 de gener, que busca incentivar les compres locals entre la poblaci. En ella es repartiran 8 premis dividits en: un de 300 , un de 100 , dos de 50 i quatre de 25 a gastar en els comeros del municipi. Els establiments del poble sn els qui donen vida als nostres carrers i agram la seua collaboraci en cadascuna de les iniciatives que posem en marxa, conclou Lara.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana