Les Alqueries: Les Alqueries aprova un pressupost de 3,7 milions d'euros 'que s'adapta a les necessitats reals del municipi'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197007_122545/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/1/197007_122545/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 02-01-2021
Les Alqueries aprova un pressupost de 3,7 milions d'euros 'que s'adapta a les necessitats reals del municipi'

L'Ajuntament de les Alqueries ha aprovat, amb set vots a favor i tres en contra, els pressupostos per a l'any 2021 que s'adaptaran a les necessitats reals del municipi desprs d'un any 2020 que ha sigut complicat a causa de la pandmia. L'alcaldessa de les Alqueries, Esther Lara, ha manifestat que estem especialment satisfets amb el Pressupost del 2021 ja que l'equip de govern que formem PSOE i Comproms hem treballat molt dur per a fer uns comptes que s'ajusten a la realitat de les Alqueries. A ms, els comptes que hem aprovat hui milloraran la vida de les persones de les Alqueries i aquesta s la mxima del govern municipal, volem continuar creixent com a poble al costat de les nostres venes i vens malgrat les dificultats que anem trobant en el cam per la crisi sanitria i hem augmentat la despesa en el personal per a donar un millor servei enfront de la COVID19 i mantenim la collaboraci amb la ciutadania a travs de les ajudes a les associacions locals que ja vam iniciar l'any passat i que suposen quasi 114.000 euros.

Aix mateix, l'alcaldessa explica que, en aquest pressupost hem dotat la partida de salubritat pblica de 20.000 euros per a fer front a possibles eventualitats derivades de la pandmia i afig que una altra de les partides que augmenta s la de comer tant en la regidoria com en l'apartat de subvencions, per a poder buscar frmules de major collaboraci amb les nostres petites empreses en uns moments difcils per a elles. Lara indica que els comptes de l'Ajuntament estan totalment sanejats, ja que el deute municipal no arriba a l'1% i destaca que el 62% dels recursos municipals es destinen al salari dels treballadors del consistori. A ms, els comptes mantenen les partides de Normalitzaci i la d'Igualtat, que es van crear en el 2020.

D'altra banda, Lara indica que el Pressupost de 2021 cerca poder acabar amb alguns projectes que han quedat parats en el 2020 per la situaci i conclou dient que en definitiva, hui hem aprovat uns pressupostos reals i que significaran un avan per a les Alqueries, posant a les persones en el centre de les poltiques municipals per a construir un municipi millor entre totes i totes. Afrontem aquest nou any sense baixar la gurdia, per amb molta esperana en qu les coses milloraran i l'Ajuntament de les Alqueries estar al costat de la ciutadania per a superar aquesta difcil situaci.

A ms, el ple municipal ha donat compte de l'aband de Martn Corts en el grup municipal de Ciutadans i el seu pas al grup mixt. D'altra banda, tamb s'ha adonat del canvi en el crrec de portaveu del grup municipal socialista que passar a Noelia Albalate que substitueix a Pedro Aldama.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana