Les Alqueries: L'Ajuntament de les Alqueries suspn activitats, tanca installacions i parcs i prioritza l'atenci telefnica o les visites amb cita prvia, pel COVID-19


 
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 19-01-2021
 

L'Ajuntament de les Alqueries ha signat un decret d'alcaldia pel qual s'apliquen noves mesures per a frenar la propagaci de la Covid-19 davant l'augment de casos confirmats en el municipi. Aquesta nova normativa entra en vigor a partir de hui i romandr fins al 31 de gener. Actualment el municipi compta amb 36 positius en els ltims 14 dies, per la qual cosa el consistori ha decidit adoptar mesures addicionals a les ja aplicades per les autoritats sanitries. L'alcaldessa de les Alqueries, Esther Lara, explica que desprs d'un contacte permanent amb els responsables sanitaris de la zona en els ltims dies ens han comunicat una incidncia a l'ala que s preocupant i dins de la nostra competncia municipal hem posat en marxa totes les mesures que estan al nostre abast per a evitar que els casos seguisquen amb aquest increment. s necessari que actuem amb rapidesa, sabem que sn moments complicats i esperem que les restriccions que aplicarem siguen efectives i ocasionen les menors molsties possibles tenint en compte que la situaci tamb requereix que apellem a la responsabilitat individual.

La nova normativa contempla la suspensi de totes les activitats d'mbit esportiu i cultural i totes aquelles organitzades per l'Ajuntament o organitzades per associacions que es realitzen en installacions municipals. A ms, es tanquen perimetralment els parcs i totes les installacions esportives municipals tant a l'aire lliure com a cobert, aix com la Casa de la Msica i Dansa i el Casal Jove. La biblioteca municipal noms es podr visitar per a prstecs i devolucions amb cita prvia, aix com es necessitar concertar visita en la Agncia dOcupaci, Serveis Socials o en el propi ajuntament.

Sn moments difcils i preocupants per confiem en la gent de les Alqueries que ha sigut molt responsable en la seua gran majoria. Sn mesures dures, per es prenen des de la responsabilitat i la determinaci per a fer descendir el nombre de contagis i per tant collaborar a palliar una greu situaci sanitria. Esperem que funcionen i que prompte les puguem derogar i anar recuperant la normalitat que tant anhelem, ha dit Lara.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana