Les Alqueries: Les Alqueries estudia celebrar les festes de la Segregaci adaptant-les a les mesures sanitries


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197804_123195/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 16-04-2021
Les Alqueries estudia celebrar les festes de la Segregaci adaptant-les a les mesures sanitries

L'Ajuntament de les Alqueries estudia celebrar les festes de la Segregaci el juny vinent, depenent de com evolucione la pandmia en els prxims mesos, adaptant-les a les mesures sanitries contra la Covid-19. La regidora de Festes, Lorena Maure, explica que seguint la lnia de l'any passat, en les quals vam celebrar les nostres festes fundacionals des de casa i amb actes adaptats a les circumstncies d'aquell llavors, aquest any volem continuar i celebrar-les en la mesura que permeta la pandmia. Enguany encara no podrem viure les festes com ho fiem abans, per s que podem fer un pas ms i gaudir-les, encara que siga de manera diferent, sempre respectant mesures de seguretat.

L'alcaldessa, Esther Lara, i la regidora de Festes han mantingut una reuni amb la cort d'honor del poble, en la qual s'ha decidit entre totes les parts, no participar en les festes d'enguany i poder exercir la representaci l'any 2022, encara que es deixa una porta oberta per a fer-ho en les Patronals del prxim octubre, segons la situaci sanitria que hi haja en eixe moment. Les joves van ser triades al febrer de 2020 per no han pogut exercir el seu crrec encara, al no haver-hi festes l'any passat.

Lorena Maure, agraeix la comprensi i la responsabilitat que demostren les nostres joves, les qui encara no han pogut viure el seu any especial com a festeres de les Alqueries, per igualment mantenen la illusi en aquesta situaci excepcional que els ha tocat i afig que la situaci sanitria canvia dia a dia, per la qual cosa continuarem estudiant la possibilitat de celebrar les festes conforme avancen les setmanes, per sempre pensant primer en la salut de la poblaci i amb lesperana posada en la vacunaci.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana