Les Alqueries: El Ayuntamiento de les Alqueries adquiere 50 ejemplares de 'El torneo de su vida' para repartirlo en el colegio


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198675_123955/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 21-08-2021
El Ayuntamiento de les Alqueries adquiere 50 ejemplares de 'El torneo de su vida' para repartirlo en el colegio

L'Ajuntament de les Alqueries, a travs de la regidoria d'Educaci, repartir un total de 50 exemplars en valenci de El torneig de la seua vida per a fer-lo arribar al CEIP Pintor Sorolla.

El president de l'Associaci, Abrahn Guirao, ha agrat *enormente aquest gest ja que s'ha aconseguit un doble objectiu. D'una banda, des de l'Ajuntament ens han ajudat al fet que el missatge d'inclusivitat i amistat que es transmet en aquesta histria puga arribar als escolars de les Alqueries i, d'altra banda, amb la compra d'aquests llibres continuem sumant fons per a les investigacions mdiques que busquen la cura de la nostra malaltia rara, la Distrfia Muscular de Cintures 1F-D2. I s que, Guirao assenyala que en aquests temps de *COVID, amb la impossibilitat de realitzar esdeveniments, recaptar fons s molt ms difcil.

Per part seua, la regidor d'Educaci de les Alqueries, Noelia Albalate, ha indicat que estem molt contents amb l'adquisici d'aquest llibre per al collegi, aix els nostres xiquets coneixeran una gran histria de superaci. A ms, en el llibre es mostra el gran valor de l'amistat i la importncia de la inclusivitat en la nostra societat. D'altra banda, hem collaborat per a continuar investigant aquestes malalties.
Cal recordar que la compra d'aquests 50 exemplars per part de l'Ajuntament de les Alqueries, se suma als que ja va adquirir el consistori de Vila-real.

En aquest sentit, el president avana que estem en contacte amb diferents localitats de Castell i altres provncies. I s que, des de l'Associaci Conquistant Escalons es pretn que El torneig de la seua vida es convertisca en un llibre per a tota la famlia en el qual els xiquets amb discapacitat es vegen reflectits, que aquells que no tenen discapacitat spien empatitzar i perqu els pares comprenguen com actuar davant aquesta mena de situacions. Per aix, es parla de discapacitat i inclusivitat sense herocitats ni paternalismes assegura Guirao.
A ms, un altre dels objectius de El torneig de la seua vida siga una via ms per a finanar les investigacions mdiques que busquen una cura per a la Distrfia Muscular de Cintures 1F-D2 i el VIH.
El llibre es pot trobar en la web de Conquistant Escalons aix com en libreras, Amazon, la Casa del Llibre, entre altres, grcies a l'Editorial NPQ del Grup Editorial *Sargantana.
Sinopsi El torneig de la seua vida

Com s ser un xiquet que descobreix que t una malaltia degenerativa? Qu sn les mutacions gentiques? Com s jugar a futbol sense poder crrer com la resta de xiquets?
'El torneig de la seua vida' s un llibre illustrat que compta com el seu protagonista, Felipe, arriba a un collegi nou i fa nous amics mentre nota que el seu cos comena a transmetre-li sensacions estranyes i comena a no poder crrer o pujar escales com la resta. Aquest llibre illustrat ens conta les aventures d'una colla de xiquets i xiquetes que creguen un fort vincle i lluiten junts cap a un illusionant propsit. Trasllada una histria emocionant sobre amistat, futbol i sobretot, inclusivitat. La discapacitat allunyada de missatges d'herocitats o paternalismes.
'El torneig de la seua vida' s un pessic en l'estmac d'aqueixos que et fan plorar, riure i en general, emocionar-te, sentir.
Tot el recaptat amb la seua venda va destinat a la investigaci mdica de la Distrfia Muscular de Cintures 1F-D2 i el VIH.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana