Les Alqueries: Èxit de la marxa contra el càncer en Alqueries del Xiquet Perdut amb la participació de més de 250 persones


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227162_143991/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/5/227162_143991/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 07-05-2024
Èxit de la marxa contra el càncer en Alqueries del Xiquet Perdut amb la participació de més de 250 persones

Alqueries del Xiquet Perdut va acollir el passat diumenge 5 de maig la III cursa contra el càncer en la qual van participar més de 250 persones que van mostrar el seu suport a aquells que pateixen aquesta malaltia.

Després de l'encontre esportiu i solidari organitzat per l'Associació Espanyola contra el Càncer en Alqueries del Xiquet Perdut, es va realitzar un homenatge a Alba Cebrián Chiva, jove veïna del municipi recently finada, a qui s'ha dedicat la renovació de l'escultura del cor de ganxet que ocupa una de les façanes de l'edifici de l'Ajuntament. Per recordar a la jove, i mostrar el suport a la seua família, veïnes del municipi han bordat de manera altruista el nom d'Alba en l'interior de la peça.

L'alcalde de Alqueries del Xiquet Perdut, Antonio Gil, va agrair a les veïnes el seu gest solidari i 'la capacitat de commoure a tot un poble amb aquesta obra d'art'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana