Les Coves de VinromÓ: La regina i dames de les Coves de VinromÓ reparteixen el programa de les festes patronals


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2018/8/175573_104247/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de VinromÓ | General | 08-08-2018
La regina i dames de les Coves de VinromÓ reparteixen el programa de les festes patronals

La regina i dames de les festes de les Coves de VinromÓ han repartit el programa de les festes patronals als ve´ns que s'han acostat a les portes de l'Ajuntament, els qui han rebut la programaciˇ de mÓ de les noves representants Amaia Meseguer, Arianna Barreda, Laura Betoret i Maria RipollÚs, que els han lliurat el programa en dos formats i els treballs del Certamen Literari Ramon
RÓmia.
Les Coves de VinromÓ celebrarÓ les festes patronals en honor a la Verge de l'Assumpciˇ i Sant Roc del 14 al 23 d'agost, setmana en la qual ve´ns i visitants podran gaudir d'una Ómplia programaciˇ amb activitats per a tots els p˙blics.
El programa d'aquest any inclou prop de 70 actes i combina propostes tradicionals amb altres mÚs noves com el Tribut a Nino Bravo, un espectacle pirotŔcnic en la jornada inaugural o una nit dedicada al rock amb l'actuaciˇ dels grups Los Simples i Big Rock Experience. La desfilada de
carrosses, els festejos taurins, el ball plÓ, les activitats infantils, els sopars populars o les exposicions tambÚ formen part d'aquestos 10 dies de celebracions.
SerÓ el pr˛xim dissabte 11 d'agost quan la Pista Ravaleta acollirÓ l'acte de presentaciˇ de la regina i les dames, en el qual les noves representants assumiran oficialment el seu cÓrrec i iniciaran l'any festiu.
L'alcaldessa de les Coves de VinromÓ, M˛nica Nos, ha assenyalat que 'volem que ve´ns i visitants gaudeixquen al mÓxim d'aquesta setmana festiva, per la qual cosa hem preparat un programa que busca oferir actes per a tots els p˙blics i sorprendre amb propostes noves'.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana