Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà inicia les obres de pavimentació de la Plaça L'Església


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182640_110253/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 28-02-2019
Les Coves de Vinromà inicia les obres de pavimentació de la Plaça L'Església

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha iniciat les obres de pavimentació de la Plaça L'Església en la seva voluntat per millorar l'entorn urbà remodelant un dels emplaçaments festius i de reunió més cèntrics de la població.
Els primers treballs desenvolupats consisteixen en la retirada de les jardineres, les plantes de les quals s'han reutilitzat en altres punts del municipi. Així mateix, també s'ha trasplantat l'arbre al poliesportiu municipal.
L'actuació, amb la qual s?invertiran 45.000 euros procedents del Pla 135 de la Diputació de Castelló, continuarà en una segona fase orientada a la instal·lació de noves jardineres i mobiliari urbà.
L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que ?amb aquesta actuació continuem millorant la mobilitat urbana i renovant la imatge del casc antic de la localitat, fent-lo més atractiu per a veïns i visitants?.
La millora i ampliació de la Plaça de Pinet o l'asfaltat del Carrer Desemparats han estat unes altres de les intervencions dutes a terme en el centre històric amb la finalitat de posar fi a les deficiències del ferm i millorar la circulació.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana