Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà guanya el Premi al Bon Govern 2018 amb un projecte sobre la rehabilitació de la Casa Senyorial


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 21-03-2019
 

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha aconseguit un dels guardons de la segona edició dels Premis al Bon Govern 2018 que atorga la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), el qual suposa el reconeixement al treball realitzat per a recuperar la Casa Senyorial Boix Moliner de la localitat.
El municipi ha sigut premiat en la categoria de ?Gestió de Projectes i Fons Europeus? i s'ha convertit en l'única població de la província de Castelló que figura entre els guardonats. Així mateix, la distinció arriba després de la presentació a aquest concurs autonòmic d'un ampli informe sobre la rehabilitació de la Casa Senyorial Boix Moliner, el qual es refereix a la seua
importància històrica i a la labor que s'està duent a terme per a la transformació d'aquest emblemàtic edifici en punt d'informació turística.
En aquesta segona edició dels Premis al Bon Govern, que destaquen projectes i actuacions en matèria de gestió pública municipal, han sigut distingits 9 municipis de la Comunitat Valenciana en les diferents categories.
L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha agraït el reconeixement i ha assenyalat que ?sumem un nou premi a la nostra gestió, el qual ens espenta a continuar treballant en la millora del nostre patrimoni i en la recuperació d'aquest palauet del segle XIV, que convertirem en el punt neuràlgic per als visitants al nostre municipi?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana