Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà anuncia la distribució de regidories per als pròxims 4 anys


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186396_113450/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 21-06-2019
Les Coves de Vinromà anuncia la distribució de regidories per als pròxims 4 anys


L'equip de govern ha celebrat una reunió per a consensuar el nou organigrama municipal

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha anunciat la distribució de regidories dels 6 edils de l'equip de govern de Més per les Coves liderat per l'alcaldessa Mònica Nos després de la celebració d'una reunió per a consensuar la gestió municipal per als pròxims 4 anys. ?Formem un equip capaç, amb moltes ganes de continuar millorant la qualitat de vida en el municipi i atendre les necessitats dels veïns i veïnes?, ha apuntat Nos.

La regidora Gemma Boira seguirà al capdavant de les àrees de Festes, Joventut i Associacions, a més d'assumir el càrrec de portaveu. Joan Villaplana serà el primer tinent d?alcalde i portarà Cultura i Patrimoni, Educació i Gent Gran, i Raul Ros continuarà gestionant Esports i la nova regidoria de Masies.

Rosa Boira serà la segona tinent d?alcalde, a més d?assumir Agricultura i Camins, Ramaderia i Protocol, mentre que Maite Adell portarà Pressupost i Hisenda, Transparència i Participació Ciutadana.

Per la seua part, la primera edil gestionarà Medi Ambient, Personal, Promoció Econòmica, Polítiques Inclusives, Urbanisme i Obres, Brigada Municipal, Serveis Municipals i Noves Tecnologies.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana