Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà obté una subvenció en matèria de mobilitat sostenible per al vehicle elèctric adquirit


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/12/191694_117931/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 18-12-2019
Les Coves de Vinromà obté una subvenció en matèria de mobilitat sostenible per al vehicle elèctric adquirit

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha obtingut una subvenció de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial en matèria de mobilitat sostenible que es destinarà al vehicle elèctric adquirit i incorporat recentment a la flota municipal per a reduir la contaminació i afavorir el pas a una economia baixa en carboni.
La subvenció concedida ascendeix a 6.000 euros i està cofinançada al 50% per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional.
A més, l'Ajuntament està ultimant els treballs per a la instal•lació d'un punt de recàrrega per a aquest tipus de vehicles elèctrics o propulsats per combustibles alternatius, que està situat en la zona Hort de la Font i inclou dos punts de recàrrega. En aquest sentit, la seua implantació també prové d'una subvenció de l'IVACE de 4.530 euros.
L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha destacat que ‘anem fent passos endavant que mostren el nostre compromís amb la sostenibilitat i la promoció d'energies més respectuoses i beneficioses per al medi ambient’.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana