Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà viurà un Nadal replet d'activitats infantils i musicals


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 19-12-2019
 

Les Coves de Vinromà viurà un Nadal carregat d'activitats infantils i musicals, les quals són les protagonistes de la programació nadalenca organitzada per l'Ajuntament i les associacions locals amb l'objectiu d'oferir alternatives d'oci durant aquestes dates.
El tradicional concert de Santa Cecília i Nadal de la Unió Musical Covarxina és un dels actes principals de l'agenda festiva del dissabte 21 de desembre, que tindrà lloc en la Pista Ravaleta a les 18.30 hores.
L'AMPA del CEIP La Moreria també ha preparat un conjunt de propostes variades dirigides als xiquets i xiquetes com tallers, una Festa de Cap d'Any infantil per al 29 de desembre i la carrera Sant Silvestre.
Així mateix, l'Ajuntament s'encarregarà de l'arribada del Pare Noel prevista per a la vesprada del 24 de desembre en la plaça Espanya i de la cavalcada dels Reis Mags d'Orient. D’altra banda, la nit de Cap d'Any serà organitzada per l'Associació Joventut Covarxina, que ha programat un sopar i orquestra, i els equips del CD Vinromà jugaran dos partits en la vesprada d’aquest dissabte 21 de desembre.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana