Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà ofereix el servei de taxi mèdic a 114 usuaris durant el 2019


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 14-01-2020
 

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha oferit el servei de taxi mèdic a un total de 114 veïns i veïnes durant el 2019 amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida d'aquelles persones majors o sense disponibilitat de vehicle que necessiten desplaçar-se per a acudir a consultes mèdiques.

El servei s'ha prestat fins al mes de setembre amb una subvenció obtinguda de la Diputació de Castelló de 14.558 euros, de manera que l'Ajuntament ha assumit el cost del servei fins a finals d'any amb una aportació econòmica de 4.900 euros per a continuar facilitant el dia a dia als seus usuaris.

Aquest balanç també indica que s'han realitzat 394 viatges durant l'any passat, xifra que confirma el bon acolliment de la iniciativa entre la població del municipi.

L'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos, ha destacat que ‘hem seguit oferint el taxi mèdic fins a finals d'any perquè considerem que és un servei útil que ajuda als veïns i veïnes. Per això, només Diputació active aquesta línea d’ajudes ens acollirem de nou per garantir la seua continuïtat".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana