Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà activa el servei de taxi mèdic per a millorar la qualitat de vida de les persones majors


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 23-01-2020
 

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha activat el servei de transport en taxi mèdic amb la finalitat de continuar millorant la qualitat de vida d'aquelles persones majors o sense disponibilitat de vehicle que han de desplaçar-se a centres sanitaris.
Així mateix, els veïns i veïnes poden accedir a aquest servei gratuït formalitzant la sol•licitut a l'Ajuntament i justificant la necessitat mèdica aportant la corresponent documentació.
Aquest servei està subvencionat per la Diputació de Castelló, de manera que aquest any els usuaris podran continuar fent ús del taxi mèdic.
Durant el 2019 un total de 114 veïns i veïnes han utilitzat aquest transport i s'han realitzat 394 viatges, de manera que a la subvenció obtinguda de l'administració provincial l'Ajuntament ha sumat una aportació de 4.900 euros per a prolongar el servei fins a finals d'any.
L'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos, ha assenyalat que ‘és una bona notícia que puguem acollir-nos de nou a aquesta subvenció, ja que després d'un any en funcionament hem comprovat que aquest taxi amb finalitats mèdiques resulta de gran ajuda per als veïns i veïnes’.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana