Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà presenta en Cevisama el projecte guardonat amb el primer premi del Concurs d'Idees CRU-II


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193056_119110/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 05-02-2020
Les Coves de Vinromà presenta en Cevisama el projecte guardonat amb el primer premi del Concurs d'Idees CRU-II

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha presentat en Cevisama el projecte de reconversió del Camí Nou en una ruta urbana verda, proposta que va obtenir el primer premi del Concurs d'Idees CRU-II dotat amb 180.000 euros i impulsat per la Diputació de Castelló.
L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, i l'arquitecte del projecte, Alejandro Martínez, han explicat els detalls d'aquesta proposta que contempla l'ús d'elements ceràmics respectuosos amb l'entorn paisatgístic en el seu objectiu per revitalitzar aquesta zona contigua al casc antic que discorre paral•lela al riu.
En el transcurs de l'acte, que ha comptat amb la presència del president de la Diputació, José Martí, i el diputat de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, el públic que s’ha apropat a l’estand de l’adminstració provincial també ha pogut conèixer el conjunt d'atractius turístics de la localitat.
‘Considerem que la nostra presència en aquesta fira internacional és molt positiva, ja que ens permet donar-nos a conèixer com un dels municipis de la província que promouen l'ús de la ceràmica en els seus entorns urbans. Sense dubte, l'obtenció d'aquest primer premi confirma la idoneïtat del projecte presentat, que sumarà valor a l'àrea del casc antic i el riu dotant d'un espai d’esbargiment als veïns i veïnes’, ha assenyalat la primera edil, Mònica Nos.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana