Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà adequa les vies de servei al voltant de la CV-10


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193593_119584/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 20-02-2020
Les Coves de Vinromà adequa les vies de servei al voltant de la CV-10

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha començat els treballs d'adequació de les vies laterals a la CV-10 amb l'objectiu de millorar la seguretat i la circulació dels usuaris.
Les vies a les quals afecta aquesta millora són dos camins laterals a la CV-10, un d'ells forma part del nucli urbà i l'altre està situat en el lateral esquerre direcció Castelló, concretament en el tram que uneix el carrer Travessa amb el camí de l'Ermita de Sant Vicent. Es tracta de camins molt transitats per a accedir a finques i granges, els quals s'havien deteriorat després de les últimes pluges.
Els treballs que s'estan duent a terme consisteixen en el llaurat del camí, el triturat de la pedra i la compactació del material, de manera que quedaran unes pistes de terra premsades i resistents al trànsit rodat.
L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que ‘la seguretat viària dels veïns i veïnes del municipi és fonamental, de manera que amb l'adequació d'aquestos camins contribuirem al fet que s'evite l'ús de la carretera i es circule per aquestes vies de forma més segura’.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana